Samsung Galaxy Note10 en Note10+ leverbaar!

nieuws30 augustus 2019

Samsungs nieuwste premium devices, de Galaxy Note10 en Note10+, zijn vanaf nu verkrijgbaar. De toestellen bieden op alle fronten de beste specificaties. Zo beschikken ze over supersnelle hardware, veelzijdige functionaliteiten en een innovatieve S Pen. Organsiaties en medewerkers profiteren daardoor van toekomstbestendige toestellen die ook op de lange termijn veel meerwaarde bieden.

Oogstrelend design
Net als voorgaande toestellen in de Galaxy Note-serie zijn ook de Note10 en Note10+ bijzonder mooi vormgegeven. De schermranden zijn nog dunner dan die op de Galaxy Note9. De toestellen hebben daardoor een mooi minimalistisch design. Doordat de frontcamera in een zogenaamde punch hole is verwerkt, is het schermoppervlak relatief groot. De Galaxy Note10 en Note10+ zijn bovendien erg robuust. Dat is te danken aan het gebruik van Gorilla Glass 6 en de IP68-certificering. De toestellen zijn daardoor goed bestand tegen vocht en valpartijen. Een andere slimmigheid is de ultrasone vingerafdrukscanner die in het display is verwerkt. Deze functioneert op basis van geluidsgolven, waardoor hij ook met natte vingers goed werkt.

Supersnelle hardware
Ook op het gebied van hardware zijn beide Galaxy Note10-toestellen het neusje van de zalm. De Galaxy Note10 heeft een 6,3-inch Dynamic AMOLED-display, grote broer Galaxy Note10+ beschikt over een Dynamic AMOLED-display van 6,8 inch. De Galaxy Note10 beschikt over 8 GB werkgeheugen, de Note10+ over maar liefst 12. Een ander verschil is de interne opslagcapaciteit. Zo heeft de Galaxy Note10 standaard 256 GB aan boord. De Galaxy Note10+ is beschikbaar in zowel een 256 GB als 512 GB-variant. Via microSD kan de opslag op dit model worden uitgebreid met nog eens 1 TB.

Innovatieve S Pen
Hét kenmerk van de Galaxy Note-serie is de S Pen. Deze is verbeterd ten opzichte van eerdere modellen. Een van de nieuwe functionaliteiten is Digital Text Conversions. Hiermee kunnen met de S Pen geschreven notities direct omgezet worden naar digitale tekst. Via Air Actions kan de S Pen ook als afstandsbediening gebruikt worden. Zo kan het toestel op afstand worden bediend via gebaren. Verder is het mogelijk om notities te maken als het scherm uit is, zodat ideeën meteen kunnen worden vastgelegd.

Non-stop productief
De Galaxy Note10 heeft alles in huis om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende gebruikers. De supersnelle en energiezuinige processor zorgt ervoor dat er snel en langdurig kan worden gewerkt. De krachtige accu ‒ 3500 mAh (Galaxy Note10) of 4300 mAh (Galaxy Note10+) ‒ hoeft niet snel te worden opgeladen. Samsung DeX stelt gebruikers daarnaast in staat de Galaxy Note10 in een pc-achtige werkmodus te gebruiken. Met Link to Windows wordt bestandsoverdracht tussen de Note10 en een pc nog eenvoudiger.

Geweldig beeld en geluid

De Galaxy Note10 heeft drie camera’s aan de achterzijde: een hoofdcamera, een tweede camera om mee in te zoomen en een derde camera (Ultra Wide) voor foto’s met een extra grote beeldhoek (123 graden). De Galaxy Note10+ heeft nog een additionele 3D-dieptecamera. Hiermee kunnen afstanden tussen objecten en personen worden gemeten. Via de camera kan worden ingezoomd op specifiek geluid via Zoom In-Mic. Verder biedt de Galaxy Note10 2x 2,5 watt door AKG afgestemde Dual Speakers met Dolby Atmos-ondersteuning voor een optimale geluidservaring.

Beschikbaarheid

De Galaxy Note10 en Note10+ zijn vanaf nu beschikbaar in de kleuren Aura Glow en Aura Black.

Bij interesse, meer informatie of het bestellen van de Note toestellen, neemt u natuurlijk contact op via 0182-630966.

< Naar nieuwsoverzicht

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding