Mobiele telefonie

Dat de mobiele telefoon vergroeid is met de samenleving is een understatement. Voor de zakelijke gebruiker is een mobiel toestel vaak net zo belangrijk als een laptop of gereedschapskist. Een passend abonnement Ún toestel is daarom zeer belangrijk.

Alles begint bij uw wens en ons advies. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en creëren overzicht. Wij verzorgen een duidelijke analyse van het huidige belgedrag en bieden hier opvolgend een passende oplossing.

Wij staan als business partner onafhankelijk in de markt en werken samen met alle grote providers in Nederland: KPN, Telfort Zakelijk, Vodafone, T-Mobile en Tele2.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Onafhankelijk advies op het gebied van abonnementen.
  • Onafhankelijk advies op het gebied van hardware en accessoires.
  • Analyse van facturen.
  • Begeleiding van nummerporteringen.
  • Vergaande service op het gebied van mobiele trajecten, mutaties, simwissels, vragen over het gebruik en abonnementsvoorwaarden etc.

Gedurende de looptijd van het contract blijft Flexcom met u meedenken. Daarnaast houden wij de einddata van uw abonnementen in de gaten en komen wij op het juiste moment met en verlengingsvoorstel, zodat u niet teveel gaat betalen voor dezelfde diensten.

 

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding