Track & Trace

Wilt u meer controle over uw buitendienst? Of de fiscale bijtelling van uw bedrijfsauto’s voorkomen? Flexcom zorgt dat u grip krijgt op uw wagenpark met het Mi50 rittenregistratiesysteem.

WAT IS HET?

  • Het Mi50 systeem is een klein zwart kastje dat volledig buiten het zicht van de berijder in het voertuig wordt geïnstalleerd.
  • Geschikt voor elk type voertuig
  • In 45 minuten geïnstalleerd
  • Inbouwen op uw locatie en wanneer het u uitkomt
  • Na installatie is het systeem direct bruikbaar. Elke rit en bezochte locatie wordt volledig automatisch geregistreerd en rechtstreeks verzonden.
  • U kunt direct zien waar uw werknemers rijden
  • Zeer nauwkeurig door GPS satellieten
  • Volledig automatische registratie. Er is geen actie van de berijder nodig.


WAT BIEDT HET?

Direct inzicht

Met het Mi50 systeem krijgt u direct inzicht in de mobiliteit van uw werknemers. Hoe laat is de medewerker vertrokken? Bij welke adressen is hij geweest? Hoe lang was hij daar? Hoe hard heeft hij gereden? Wanneer heeft hij zijn werkdag beëindigd? 

Grip op bijtelling

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over eventuele boetes van de Belastingdienst. Met het Mi50 systeem hebt u automatisch altijd een sluitende fiscale rapportage waarop alle informatie is weergegeven.

Verhoogde productiviteit

U kunt de inzet van uw installatie-, service- of verkoopmedewerkers op de weg efficiënter plannen door direct in te spelen op veranderingen. Daarnaast zorgt meer inzicht voor een beter persoonlijk resultaat.

Heldere rapportages

Nooit meer vage urenbriefjes en brandstofbonnetjes. Onze rapportages geven u nauwkeurig inzicht in de werktijden, reistijden en kilometeradministratie van uw buitendienst en vergemakkelijken de facturatie naar uw klanten.

Altijd & overal toegankelijk

U kunt real-time informatie en overzichtelijke rapporten over uw voertuigen 24 uur per dag, 7 dagen per week via uw PC, tablet of smartphone bekijken. Dus u kunt werken waar en wanneer u wilt. Afbeelding van de app/werking?

 

Downloads

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding