Wie is Flexcom?

Wij zijn Flexcom, specialisten op het gebied van zakelijke communicatie. Ons motto is: zorgeloos communiceren. Welkom!

Flexcom is een onafhankelijke business partner op het gebied van zakelijke communicatie. Wij zijn specialist op het gebied van telefonie (vast en mobiel), datanetwerken, databekabeling en WiFi en camerabewaking. Onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij altijd de beste oplossing kunnen aanbieden. Ons motto is ‘Zorgeloos Communiceren’.

Om dit na te kunnen komen is onze organisatie hier natuurlijk op ingericht. Zo werken we met eigen engineers en maken we gebruik van een technische support- en servicedesk. Deze werken allemaal vanuit ons kantoor in Waddinxveen, waarmee we midden in de randstad zijn gevestigd.

Onze klanten variëren van lokale eenmanszaken tot internationale ondernemingen. Ook bedienen wij een groot aantal zorginstellingen en stichtingen.

Mijlpalen:

Flexcom is opgericht in 1988. De focus lag toen vooral op de bekabeling en installatie van de vaste telefonie. Dit is steeds verder uitgegroeid tot de specialist die wij nu zijn.

In 2013 is Welcom bij Jaap opgericht. Deze telecomwinkel richt zich volledig op de consumentenmarkt; met de verkoop van smartphones, mobiele abonnementen, accessoires, telefonie- en internetpakketten.

In 2016 heeft Flexcom een wisseling van directie mogen meemaken. Oprichter Gert Marchand heeft een stap teruggedaan en heeft opvolging gevonden in de huidige directie die bestaat uit zijn dochters en schoonzonen Carolien en Maaike en hun partners Maurits en Jaap.

Vanaf de oprichting is Flexcom een familiebedrijf met de daarbij passende normen en waarden. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Uiteindelijk draait het om u als klant!

Kijk hier naar onze bedrijfsfilm 

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding