Totaaloplossing

Een totaaloplossing via Flexcom biedt u veel voordelen. We leveren een internetverbinding en verzorgen de vaste en mobiele telefonie. Indien gewenst is dit volledig met elkaar geļntegreerd, waardoor de bereikbaarheid van u en uw collega’s naar een hoger niveau getild wordt.

Bovendien wordt thuiswerken zeer gemakkelijk gemaakt, doordat u vanuit de eigen IT omgeving kunt bellen via de door ons geleverde softphone oplossing.

Meetings

Online vergaderen is mogelijk via de beeldbelfunctionaliteit, waarmee collega’s (en klanten) vanaf verschillende locaties bij elkaar gebracht worden. Het enige wat hiervoor nodig is, is een internetverbinding, een (ingebouwde) microfoon en audio en een webcam of externe camera.

Messenger

De laatste updates verstuurd u gemakkelijk via onze messenger-app. Omdat alle media binnen uw klantdomein blijft, heeft u geen last van de AVG wetgeving en is alles bovendien goed beveiligd. De verstuurde chats zijn zichtbaar op mobiel en op de PC.

IT

De totaaloplossing wordt compleet wanneer wij ook uw IT omgeving leveren en beheren.

Uiteindelijk kiest u natuurlijk voor welke facetten van de totaaloplossing u wilt gaan. Aan de hand van een zorgvuldige inventarisatie brengen onze accountmanagers uw wensen en de mogelijkheden in kaart. Samen wordt dan bepaald welke oplossing het beste bij u past.

 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Besparen op uw telefonie? Dat doet u gegarandeerd bij Flexcom. Vul onderstaand formulier in en upload uw laatste telecomfactuur! Onze adviseurs doen u dan een voorstel op maat.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding